Nonstop! | Ett Nästintill Trillingliv

Ett Nästintill Trillingliv

Annons

Nonstop!

Anton har hunnit bli 1 månad gammal och tiden har gått galet fort. Han har sedan födelsel varit väldigt kinkig på kvällen och vägrat sova förens lång ut på natten. Mycket sömnbrist har det blivit och jag känner att kroppen är helt slut, men sova på dagarna funkar verkligen inte för mig. Något jag blivit väldigt imponerad över mig själv är hur jag orkar hålla samma tempo som innan han kom med hushållet och allt annat som ska göras om dagarna. Jag tänker extremt lite på mig själv och min hälsa men trots det så mår jag ändå bra över hur livet är just nu.

Elisabeth och Evelina utvecklas enormt mycket och de är väldigt mycket nyfikna för att lära sig, tex försöker båda två att lära sig räkna redan nu. Ja dom båda kan vara som hund och katt emellanåt men mesta dels har de så himla roligt när de leker. Man förundras hur mycket spring i benen barn kan ha för dom är igång hela tiden 😛 Någon avundsjuka har inte setts ännu utan jag låter dom får vara med hela tiden och inte känna sig utanför samtidigt som jag försöker få till lite egentid till varje barn.

Med andra ord är det fullt upp hela dagarna långa och det finns sällan plats för lite vila förutom på kvällstiden när alla 3 sover, beror lite på om Anton kommer till ro förstås. Men lite saker har det faktiskt blivit färdigvirkat som ni kunde se i förra inlägget 🙂 Här kommer lite bilder på barnen!

PicsArt_1340446708272

IMGP06788

IMGP067666

P1210741

 

Anton och Jag har även fått presenter från Finland 🙂

P1210753

mumintrolletbodys

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats